Iets over Oude Zakken en broekscheuren

Na een drukke week ook een vrij druk weekend gehad. Wat nu volgt is een korte, krachtige samenvatting:

Vrijdagavond:

Na een 2-tal pintjes in de bar (ja, wij hebben een bar op het werk, en ja, daar zijn het op vrijdagavond gratis pintjes) ongeveer de slechtste friet ooit in een frituur gegeten. Daarna richting Diepenbeek gereden om deel te nemen aan de Oude Zakken Cantus van de studentenvereniging waar ik indertijd nog Praeses van geweest ben. Ik wou het rustig houden. Mislukt.

Zaterdag:

Opgestaan met kater en zwaar verstopte neus. Weeral (de verstopte neus, niet zozeer de kater). Vroeg (half 10) opgestaan, wegens niet meer kunnen slapen met verstopte neus, en op het gemak richting vriendin vertrokken. Tomatensoepje gegeten in de Carestel langs de E313 richting Tessenderlo. Vriendin opgepikt voor bezoekje aan Eindhoven alwaar ze een broek wou gaan omruilen aangezien er zich al een ferme scheur langs de achterbroekzak had vertoond na slechts de tweede draagbeurt. Eerst nog een bezoekje gebracht aan het thuisfront en hup, naar Eindhoven. In Eindhoven gekke Jezus-roepende figuren. Altijd grappig. Broek omgewisseld. Geen probleem.

’s Avonds was het weer voetbal, maar wel maar een halve match voor ons, aangezien we nog verder moesten. De dames hebben uiteindelijk gewonnen met verpletterende 3-0 cijfers. Mooimooi.

Uit de kleedkamer, in de wagen, richting Het Krekelhof te Hasselt voor Dies Natalis van de oude studentenclub van de vriendin. Jaja, het was een reünieweekend. Wegens verstopte neus niets geproefd van 4-gangenmenu…  Maar het zag er lekker uit. Omstreeks 4 AM terug naar huis gereden na een avond vol met cola en waterkes. Anders.

Zondag uitslapen, bijles geven, rustig… rustig…

En hup, hier zijn we weer. Maandagmorgen… plezant…

Een Reactie op “Iets over Oude Zakken en broekscheuren

  1. Maandagmorgen is nooit leuk hé, ik ben aan’t aftellen tot ik hier naar huis mag en mij met weinig productieve dingen aan’t bezig houden 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s