Over mij

Even kort wat meer informatie over mijzelf en deze blog.

 Ik ben over het algemeen niet erg vertrouwd met het hele internet-gebeuren. Tot voor kort was Web 2.0 voor mij een nieuwe softwareversie van Web 1.0… Dus verwacht niet te veel nuttige info op deze blog. Ik zal hier vooral dingen posten die mij op mijn zenuwen werken :-).

Momenteel ben ik tewerkgesteld in een vrij groot IT bedrijf in België. Naast de werkuren hou ik mij vooral bezig met muziek, zowel passief als actief.

Advertenties

4 Reacties op “Over mij

 1. Niggle:to spend too much effort on minor details.

  Painfully redundant: very much so unnecesarry

  Vreemd … maar niet onbegrijpelijk.

 2. Niggle is voor mij eigenlijk afkomstig van het kortverhaal van J.R.R. Tolkien: Leaf By Niggle. Nu ik er over nadenk, spendeert het hoofdfiguur Niggle in dat verhaal ook te veel moeite aan details.

  Painfully Redundant, ik kan mij inbeelden dat mijn blog af en toe zo overbodig zal zijn, dat het pijnlijk is om aan te zien ;-).

 3. …Google “stressbal hersenen” en dit is waar je dan uit komt.. En om dan gelijk maar met de deur in huis te vallen: Ik wil heel graag die stressbal van U overnemen omdat ik deze heel hard nodig heb… voor andere dingen als “anti-stressen” of “versiersel op mijn bureau” (welke ik ook niet heb.., maar om dit verhaal nog enigszins begrijpend te houden: Maak ik een kans om de bal op 1 of andere manier over te nemen??

  Gelukkig nieuwjaar ook nog…

  Gr. Carla

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s