Deze morgen op de radio…

Welkom in Ham. Een Limburgse gemeente met een vettig kempisch accent.

Ham is een gemeente als alle andere gemeentes in de regio, al hebben ze wel net een vernieuwd gemeentehuis alsook vernieuwd jeugdhuis. Vroeger “het stipke”, nu vergroot en dus de stip.

Maar er is iets anders gaande in Ham. Ze staan er namelijk op punt om 98 straatnamen te veranderen evenals huisnummers te veranderen in de rest van de straten. Uiteraard is de kleine zelfstandige hier weer het slachtoffer van, en lieten ze dit dan deze morgen ook horen op Radio 1.

Niet alleen zijn zij er het slachtoffer van, maar ook u en ik! Ja, u hoort het goed! Vind nog maar eens de weg in Ham! Uw GPS zal u niet veel verderhelpen.

Daarom bij deze een oproep aan het gemeentebestuur van Ham:

Als u nog wil dat er volk van buiten uw gemeente langskomt en de weg vindt, gelieve dan gps updates uit te delen aub. Ik heb er ene van de Aldi.

Advertenties

3 Reacties op “Deze morgen op de radio…

  1. Uwe gps helpt u anders ook bitter weinig als ge op de heppensesteenweg moet zijn, aangezien de overkant vd straat “de warande” heet (idd 1 straat 2 namen) dus ik vind het een geslaagde actie van de mannen + naamsbekendheid.

  2. Jahoe! Mijn straatnaam blijft gelukkig behouden 😉 Het gaat een tijdje een chaos zijn bij ons in’t dorp, maar ik denk wel dat het een goede beslissing is om die straatnamen en nummers eindelijk eens te veranderen… het was echt niet meer te doen…

  3. Normaal kunt ge uw gps updaten via internet maar ‘k heb het zelf nog nooit gedaan dus ‘k moet het eens uitproberen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s