Oslo deel 2

Dinsdagavond is blijkbaar uitgaansavond in Oslo. Naar Club Odeon geweest omdat de collega vorig jaar in Oslo zich daar hard had geamuseerd. Enkel jammer dat het compleet vol zat, waardoor er een wachtrij stond. 45 minuten later toch maar beslist om naar de club aan de andere kant van de straat te gaan.

Gekke mensen in Oslo. Je moet je pintje in de gaten houden, of iemand is er wel mee lopen! Zelfs al staat er een halve pint al meer dan een uur op je tafel, en is het kookpunt bijna bereikt, draai je even weg van je tafel, en iemand kapt de inhoud over in zijn glas.

Hotel is wel in orde. Goede ligging vlakbij de haven van Oslo. Groot nadeel is wel dat er geen avondeten geserveerd wordt en je dus gedwongen wordt om uit te gaan eten en dus veel geld uit te geven. Er zit hier een Duitser in de cursus die niet met zijn baas heeft afgesproken of hij de rekeningen van ‘uit eten’ terugbetaald krijgt. Resultaat, de kerel heeft nog maar 1 keer deze week avondeten genuttigd.

hupla!

Advertenties

5 Reacties op “Oslo deel 2

  1. die moet honger hebben…

  2. Dat is keigrappig, dat van die pinten overkappen, keiraar volk!

  3. misschien moet je eens je pint meenemen naar het toilet, daar volpissen en dan achteloos laten staan op een tafeltje achter je rug en genieten van wat volgt…

  4. Pinten overkappen is een Scandinavische traditie, heb dat in Finland ook meegemaakt… Sindsdien drink ik dan ook n stuk sneller. (‘mij gaan ze hie nie hemme!’). De plastikke-fles -in-de-sok techniek biedt alternatieven. Hoewel nefast voor de groovy danspaskes…

  5. Ik steun JT zijn voorstel: zeker doen én uw fototoestel bij de hand houden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s