Oslo deel 1

Snel een berichtje, zodat de blog toch niet helemaal uitgestorven lijkt. Ik heb geen connectiviteit op het hotel, dus posten is niet echt gemakkelijk. Vandaag is de cursus reeds gedaan, en zit iedereen nog wat te “werken”.

Het weer in Noorwegen is niet zo koud als je wel zou verwachten. Gisteren een heerlijke 24 graden, en vandaag idem! Ideaal weer voor een terrasje denk je dan. Maar dan zie je de prijzen… 60 kroon voor een pintje. Dat komt neer op een 7 à 8 euro… Het zijn dan wel pintjes van 40cl, maar dan nog zijn ze vrij duur.

Zondagavond met mijn collega een pizza gaan eten, voorgerechtje gedeeld en een flesje wijn (goedkoopste op de kaart). 750 kroon, rond de 100 euro… “Can I get the receipt please?”. Dat is hét magische zinnetje van de week!

Voor de rest is het hotel wel ok, het eten wel lekker, het bier wel te drinken, het weer wel mooi, de training wel vrij saai, het eerste examen wel geslaagd en de mensen wel vriendelijk

Jawel.

Advertenties

5 Reacties op “Oslo deel 1

  1. En de vrouwen??? Ook schoon en duur? 😉

  2. Maar minstens zo belangrijk, hoe pinken ze in Noorwegen ?

    Dit omdat ze in Frankrijk blijven pinken tot hun inhaalmanoevre gedaan in, aangezien niemand mij op de hoogte had gebracht van deze internationale verschilllen, ben ik enigszins benieuwd. Vrijdag mup ?

  3. en ik die dacht dat een pint niet duurder kon zijn als in parijs… toch even vergist blijkbaar

  4. In Frankrijk waren de pintjes ook duurder als de wijn, hetgeen op zich nog logisch is omdat dit de nationale drank is. Hebben ze in Noorwegen geen goedkope nationale drank??

  5. niks in Noorwegen is goedkoop… gisteren heb ik ene de gedurfde uitspraak horen doen: “if you earn $100000 a year in Norway, you’re poor”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s