de wereld draait door

Vandaag las ik dit in De Standaard Online:

Dode kameel langs Zweedse autostrade

De opwarming van de aarde gaat precies sneller dan verwacht. (flauw mopke, ik weet het)

En dan zag ik ook nog dit.

Enkele Russische vissers hebben een vreemdsoortig wezen naar de oppervlakte getrokken (zie het filmpje). Het zag er niet alleen vreemd uit, maar maakte ook vreemde geluiden. Toch beslisten ze om het dier op te eten.

Dit laatste heeft hen de toorn der wetenschappers en ufologen wereldwijd op de hals gehaald. Ik vind het daarentegen dapper! Zonder zulke mensen zouden we veel voeding hebben misgelopen in de loop van de geschiedenis. Ik kan mij de berichtgeving ‘van in dien tijd’ al voor de geest halen:

“In India is er een vreemdsoortig wezen ontdekt. Het heeft veren en maakt een tokkend geluid. Wat de vinders het ook voorschotelde, het vrat het zonder pardon op. Na enkele dagen merkten de vinders dat het wezen ovalen projectielen achterliet. Ook al kwam het projectiel uit de anus van het wezen, toch hebben de vinders besloten het op te eten. Volgens de berichten was het ‘het lekkerste dat ze ooit gegeten hebben’ “.

Of nog:

“Een bende perverse Europese padvinders hebben een wel heel vreemd wezen ontdekt. Het heeft hoorns en een lange staart. Na manipulatie van wat de tepels van het dier leken te zijn, konden de padvinders een witte substantie onttrekken. Perverselingen als de padvinders waren, hebben ze besloten het goedje op te drinken. Volgens de berichten was het ‘het lekkerste dat ze ooit gedronken hebben’ “.

Alleen jammer dat ze in die tijd nog geen youtube hadden…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s