Wat gebeurt er toch allemaal?

Kirsten Flipkens zegt af voor Roland Garros. Blessure “wegens overbelasting”. Binnenkort zijn het gelukkig verkiezingen en staat belastingsverlaging uiteraard op de politieke agenda. Voor Wimbeldon zal ze dan wel weer in orde zijn.

Amerikaanse vrouw snijdt geslacht zoontje af. Euh… ja… In haar verdediging zei de vrouw “dat de hond zich aan het kind vergrepen had”. Het kind zal allerlei operaties moeten ondergaan om de verminking zoveel mogelijk ongedaan te maken… iets vertelt me dat je het toch zal blijven merken.

Een Duitse man ligt 7 jaar dood in bed. Hij werd niet gemist… dat vind ik regelrecht beangstigend.

En dan de topper van vandaag: Paris Hilton leert karate.

Voor diegenen die de soap niet volgen: Paris Hilton moet 45 dagen de cel in wegens rijden zonder rijbewijs (dat was ingetrokken omdat ze dronken achter het stuur zat).

HILARISCH

Helemaal toe lag ik na het lezen van volgende krantenkop op HLN.be: “Paris zal in gevangenis moeten douchen met potige lesbo’s”. Wie verzint zoiets? Blijkbaar is ze nu karatelessen aan het volgen om die potige lesbo’s van jetje te geven!

Eerder probeerde ze ook al een petitie op haar website op te zetten. Het concept was: “als je wil dat Paris niet in de gevangenis gaat, teken dan de petitie”. Het addertje was wel dat je een kleine bijdrage voor de site moest betalen… ja… arme Paris.

Paris Hilton kleurt je dag.

Advertenties

Een Reactie op “Wat gebeurt er toch allemaal?

  1. Was het volle maan ofzo?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s